top of page

Erbjudande till företag

Som medicinsk massageterapeut är vi lärda att planera större projekt till ert företag som inkluderar träning, massage, avslappning och kostrådgivning. Detta är en fantastisk möjlighet att vårda och värna om era anställda, och för att se till att de är välmående och friska. Det kan förebygga eventuella problem som utbrändhet/latenta tendenser till utbrändhet, smärtor, orkeslöshet och trötthet. Det funkar följande:  

För 595 kr / timmen exkl. moms så erbjuder jag 25 minuters massagebehandlingar. Det går bra att boka minst 6 behandlingar till max 10. Jag står för massagebänk och material, och ni har ett passande rum. Jag anpassar mig efter kundens behov - klassisk, medicinsk eller avslappnade massage. Känn er välkomna att kontakta mig via kontaktformuläret eller direkt via telefon eller email. 

För 395 kr / timmen exkl. moms så finns det möjlighet att boka in mig för meditation och mindfulness. Under timmen så guidar jag deltagarna till djup avslappning och återhämtning för att återfå koncentration, ork och ett inre lugn för att så hälsosamt som möjligt kunna utföra sina arbetsuppgifter och även lära sig att på sin ledighet kunna känna sig ledig och fridfull. Detta är något som rekommenderas att göra regelbundet för att få optimala effekt. Läs gärna mer under Meditation  för att se vad det är, och kontakta mig gärna för prisförslag och frågor. I mån av plats så kan jag ha grupper på 15 - 20 personer. 

bottom of page